Projekce a realizace sadových úprav Ski a Bike centrum Radotín.

Okolí multifunkčního areálu Vindyšovy továrny jsme rozdělili na jednotlivé části. Hlavní vstup lemuje dvojitá „alej“, která zároveň nabízí stín návštěvníkům, kteří využijí venkovní posezení. Tyto části jsou doplněny o kruhové výřezy ve zpevněných plochách, které jsou osázeny trvalkami a okrasnými travinami. Naleznete zde tři kombinace barev – žlutá, fialová a červená, které se liší barvou květu a jsou tak pohledově zajímavé během celého roku. Na jaře zde jsou vykvetlé cibuloviny v kontrastu se zlatavými travinami, v létě ketoucí trvalky, na podzim kvetoucí okasné traviny a zimní efekt je dán okrasnými travinami a odkvetlými trvalkami. Některé kruhy jsou doplněny o vícekmené břízy, které podtrhují industriální ráz celého objektu.

V blízkosti dětského hřiště je i kopec, kde je položen trávníkový koberec a vysazeny ořešáky.